fbpx

Ha vezető vagy, és még mindig nem sikerül a visszajelzést a gyakorlatban jól használnod, akkor ez a tréning neked szól!

ÁLLATASSZISZTÁLT TRÉNINGEK

Mi lenne ha,

egy nap alatt a gyakorlatban is fejleszthetnéd a kommunikációd és folyamatos visszajelzéseket kapnál, ami után a mindennapi beszélgetések a kollégákkal gyerekjáték lenne?

Lehetséges egy demotivált csapatot egy boldog, kiegyensúlyozott csapattá építeni?

Tanuld meg, hogyan adj úgy visszajelzést a gyakorlatban, hogy a kollégákat építi és motiválja majd

Amikor már maga a visszajelzés gondolatától is rosszul vagy, mert mindig csak sértődés vagy negativitás a vége. 

Amikor már részt vettél számos kommunikációs tréningen, de még mindig nem érzed magad kellően magabiztosnak egy olyan szituációban, amikor a csapattagoknak visszajelzést kell adni. S már előre látod mi lesz a forgatókönyv és hogyan viharzik el sértődve a kollégád, aki egyébként meg el van maradva a projekt feladataival, de közben a Te vezetőid meg rajtad kérik számon a projekt alakulását. Eleve az egész napod már el van rontva.
S úgy érzed, hogy:

1. Mindent megteszel, de valahogy mégis a végén a visszajelzésből kritika lesz 
2. Számos kommunikációs könyvet elolvastál már, de a gyakorlatban a megvalósítás nem olyan könnyű
3. Részt vettél kommunikációs tréningeken, ahol az elméletet szépen elmondták, de a gyakorlati rész kimaradt
4. Tehát elméletben te is tudod, mi kell a sikeres kommunikációhoz és hogy milyen vezetői szerepek vannak és azok, hogyan kommunikálnak, de a gyakorlatban még sem az történik, amit szeretnél és a csapatod eredményei is elmaradnak

Képzeld csak el magad, egy év múlva: még mindig ugyan ezekkel a nehézségekkel küzdesz, a fluktuációd az egekbe és tehetetlennek érzed magad, vagy inkább az jelenti a problémát, hogy a csapatod hatékonysága megnőtt és komolyabb feladatokat, projekteket bíznak rád?

Ezért is dolgoztam ki úgy ezt a tréninget, hogy nem csak gyakorolni tudod a kommunikációt, hanem visszajelzéseket kapsz egy olyan élőlénytől, aki megmutatja Neked azokat a pontokat, ahol érdemes odafigyelni, hogy mi is történt Veled és ott épp miért történt, ami történt. Hisz célunk: „A kutyák természetes kommunikációs képességeivel új lehetőségeket nyissunk meg a csapatmunkában és a vezetői készségek fejlesztésében.”

Itt az idő, hogy végre változtass a dolgok menetén!

Milyen lenne, ha olyan csapattal dolgoznál együtt, akiket szeretsz, s a velük való közös munka feltölt, és  magabiztosnak érzed magad – és közben jól is keresel?
Képzeld csak el: lelkesen indítasz reggel, egész nap lendülettel tevékenykedsz, mert szerelmes vagy a munkádba, majd este elégedetten, boldogan tekintesz vissza a napodra. Tudod, hogy a lehető legértelmesebb és leghatékonyabb dolgokkal voltál elfoglalva, és megint közelebb kerültél a céljaidhoz.
Este, amikor lehuppansz a kanapéra és mesélni kezdesz a napodról, azt érzed, hogy amit mondasz, az igazán te vagy. Végre a helyén van az önbizalmad, és nyugalmat érzel.

Vezetőként a hatékonyságod és a csapatod hatékonysága is megnő.

A kritika és a visszajelzés különbségének megértésével és a gyakorlati alkalmazásával a csapatoddal való kommunikáció könnyű és természetes.

Építő visszajelzés révén a munkatársaid pontosabb képet kaphatnak saját teljesítményükről, erősségeikről és fejlesztendő területeikről. Ez lehetővé teszi számukra, hogy céltudatosan dolgozzanak képességeik fejlesztésén.

"Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre." - Dimitri Verhulst

Miben más ez a tréning?

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy számos kommunikációs tréningen vettél már részt miben más ez a tréning, mint a többi? Hisz hallottál már sok elméletet, de a gyakorlatban kevés eredménnyel sikerült átültetned a tanultakat. Ezt a Kritika-visszajelzés a gyakorlatban kutyás vezetői tréninget úgy állítottam össze, hogy átismételjük az elméletet (7 vezetői stílust, a vezetői szerepeket és működésüket) majd a tréning nagy részében a gyakorlatban dolgozunk ki esettanulmányokat, amivel vezetőként a mindennapi életben biztosan találkozol többször. Ezt pedig olyan formában tesszük, hogy azonnali visszajelzést kapsz jól képzett kutyáink segítségével. Továbbá a kis csoportokban dolgozás segít abban, hogy a csoporttagok megfigyelése alapján, külső szemmel is segítsenek Téged a fejlődésben.

Kritika-visszajelzés gyakorlati tréning vezetőknek képzett kutyákkal

Vezetőként a hatékonyságod és a csapatod hatékonysága is attól függ, hogy milyen módon kommunikáltok egymással. A kritika és a visszajelzés különbségének megértése elengedhetetlen a pozitív munkahelyi légkör megteremtéséhez és a csapattagok személyes fejlődéséhez. Míg a kritika gyakran negatív hangvételű és demotiváló lehet, addig a konstruktív, pozitív visszajelzés építő jellegű, és támogatja az egyéni és csoportos fejlődést is.
 A megfelelő kommunikációs technikák elsajátítása a gyakorlatban is lehetővé teszi számodra és a csapatod számára, hogy hatékonyan írányítsátok a csapataitokat, javítsátok a teljesítményt, és növeljétek a munkatársak elégedettségét.
Építő visszajelzés révén a munkatársaid pontosabb képet kaphatnak saját teljesítményükről, erősségeikről és fejlesztendő területeikről. Ez lehetővé teszi számukra, hogy céltudatosan dolgozzanak képességeik fejlesztésén.

Tréning felépítése, információk

Ha szeretnéd, hogy az elmélet anyaga 70%-al hatékonyabban épüljön be a mindennapi munkába jelentkezz a tréningre és tedd hatékonyabbá a kommunikációd képzett kutyák segítségével!

Ügyfél visszajelzések

Kommunikáció hiánya a csapatban

"Eleinte el se tudtam képzelni, hogy egy kutya hogyan fog tudni segíteni a csapatban kialakult kommunikációs nehézségekben. Viszont az ingyenes konzultáció után már láttam, hogy egy profi csapattal fogunk találkozni. Hihetetlen mekkora lelkesedéssel dolgoztak a kollégák a kutyával együtt. Nagyon hálás vagyok a Farma Consulting csapatának, hogy segítettek egy jobb munkahelyi légkört kialakítani és jó volt látni, hogy "tűnnek el" a kommunikációs akadályok a csapatban. Köszönöm Nektek!

Edina

HR vezető

Vezetők és beosztottak kapcsolata

Megfigyeltük, hogy vezetőink és csapatuk között a kapcsolat és a kommunikáció egyre "nehezebben" működött. Mariannal egyeztettem egy ingyenes konzultáció során, ahol is először minden vezetőnk a kritika-visszajelzés alap tréningen vett részt és megismerték a saját vezetői szerepüket. Megértették, hogy lehet kritika nélkül is visszajelzést adni. Következő alkalommal pedig haladó gyakorlati napok voltak. Az eredmények azonnal mérhetőek voltak és a vezetők személyes fejlődése is. Szívből ajánlom Mindenkinek!

Anett

Cégvezető
Állatasszisztált tréner, coach, kutyakiképző

Ki lesz a tréner?

Faragó Mariann vagyok, a Farma Consulting alapítója. Egykori multi vállalati felsővezetőből váltam vállalkozóvá, ahol számos csapatot irányítottam, többek között HR igazgatóként is dolgoztam, 300 fős csapatok munkáját koordináltam. Szakmai tréningeket tartottam, mint például etika, konfliktuskezelés, csapatépítés és kommunikáció. Szenvedélyem a kutyák és a velük való munka, amelynek köszönhetően már több mint 1500 gazdinak segítettem kialakítani a harmonikus kapcsolatot kutyájával. Az állatasszisztált (kutyás) tréning módszerhez az inspirációt a kutyás gazdik képzése adta, hisz szerettem volna vállalkozó trénerként dolgozni és kitűnni a „tömegből”.
Rájöttem, hogy a kutyák természetes kommunikációs képességeivel új lehetőségeket nyitom meg a csapatmunkában és a vezetői készségek fejlesztésében.
Módszeremet az elmúlt 1 évben, közel 140 cégnél alkalmaztam és a beszámolók, visszajelzések alapján az eredmények se maradtak el.
S hát fontos kiemelni, hogy a tréningen összesen 6 terápiás kutya fog részt venni, akik segítik a tréning résztvevőket a munkában.

Helyszín

Időpont

Lurdy-ház konferencia központ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14

2024. május 22. szerda

10:00-17:00

A tréningen maximum 48 fő tud részt venni!

A tréning ára

Mielőtt erre kitérnénk nézzük meg mit is tartalmaz ajánlatunk.

1 nap gyakorlati tudás és visszajelzés
Képzett terápiás kutyák részvételét:

Kutyáinkat 1 évig képezzük, vizsgáztatjuk és betanítjuk a szükséges feladatokra. 

Eszközök:
 • a meghatározott feladatok alapján kidolgozott feladatokhoz szükséges eszközök: bója, hullahopp karika, fellépő, post it, toll, filctoll, papír, tesztek stb…
 • a kutyák munkavégzéséhez szükséges eszközök: jutifalat, nyakörv, póráz, hám, zsebes hám, klikker stb..
Időjárásnak megfelelő hely:
 • a tréning helyszíne légkondicionált terem
 •  a teremben biztosított a feladatokhoz szükséges hely mérete

Kritika-visszajelzés vezetőknek képzett kutyákkal

Tréning díja

Az árak bruttó összegek. 

1 fő esetén

50.000.- Ft/fő

5 fő esetén

45.000.- Ft/fő

Minimum 10 fő esetén

40.000.- Ft/fő

Garancia

Tudjuk, hogy ez a tréningünk micsoda hatalmas javulást jelent majd neked azonnal a kommunikációdban. Ezzel együtt, ha mégsem érzed úgy, hogy ez volt az egyik legjobb befektetés a kommunikációd javításába, akkor csak küldj egy e-mail-t nekünk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát.

Bónuszok

0.- Ft

 • 1. A tréning anyagával kapcsolatban bármikor kérdésed van segítünk a tréning után is.

 • 2. Tréning után trénerünk, aki több mint 10 éve kutyakiképző szívesen válaszol saját kutyáddal kapcsolatos kérdésekben.

 • 3. Díjmentes parkoló kártya biztosítása egész napra

Állatasszisztált tréningek

Miért kutyával?

Az állatasszisztált tréningek olyan folyamatként határozható meg, amely során az állat jelenléte és/vagy a vele való közös tevékenység során a fizikai, szociális és érzelmi funkcióid javulnak.

Az állatasszisztált tréningek kedvező hatásai több síkon is érzékelhetők:

fizikai síkon: stressz mutatóid csökkennek; az endorfin (a test természetes fájdalomcsillapítójának) mennyisége megnő a szervezetedben; immunrendszered működése javul;
érzelmi síkon: önbizalmad fokozódik; kedélyállapotod javul; fegyelem, motiváltság és felelősségérzeted nő;
szociális síkon: enyhül a magányosság-érzeted; nő a kezdeményező készséged; javul a kapcsolatkialakítási képességed.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?
– már az ismerkedés szakaszában egy boldogság állapotába kerültök a csapatoddal  a kutya puszta jelenlététől, hát még a Vele való érintkezéstől.
– nyugalmi állapotodban a kutya is képes nyugton feküdni és hallgatni a csapatot.
– a gyakorlati feladatok közben a kutya folyamatosan visszajelzést ad, amit minden blokk után át is beszélünk. A személyes megélések fontosak.
– ha rossz a kedv, Őt megölelhetitek, hisz önzetlenül viszont szeretet ad…
– Ő nem ítélkezik és egyenes, klisék, szerepek nélküli visszajelzést ad.

Jelentkezz még ma!

Tréningünkre a minőségi szolgáltatás nyújtása érdekében a létszám korlátozott! Maximum 48 fő! Töltsd ki jelentkezési lapunkat még ma!

Ez a tréning neked való, ha:

● Folyamatos küzdelem a csapatoddal a kommunikáció
● Szereted a kutyákat és/vagy szívesen dolgozol velük
● Szeretnéd, ha a kommunikációd fejlődne és a visszajelzések tényleg pozitív hatással lennének a kollégáid hatékonyságára
● Készen állsz arra, hogy innovatív megoldásokat is kipróbálj
● Eleged van abból, hogy minden visszajelzés esetén csak negatív hangulat lesz úrrá a csapaton.
● Nem tudod, miért értik félre a kommunikációdat a kollégák, pedig Te tényleg segíteni szeretnél
● Új szintre emelnéd a kommunikációs készségeidet

Miért gyere el a tréningre?

 1. Olyan gyakorlati lehetőséget kapsz, ami építi és segíti a kommunikációd.
 2.  Mindennapi életszerű esetekben gyakorolhatod a visszajelzést, hogy tényleg a vége ne kritika legyen.
 3. A csapatod hatékonyságán kívül segítheted a kommunikációddal az Ő fejlődésüket is.
 4. Megfelelő mértékű legyen a fluktuáció a csapatodban.
 5. Az embereid azt csinálják, amit kell és akkor, amikor kell.
 6. A kutyusok szeretete feltölt hosszú időre 🙂

A helyek korlátozottak! Jelentkezz még ma!

Jelentkezés

Örülünk, hogy jelentkezel a „Kritika-visszajelzés gyakorlati tréning vezetőknek képzett kutyákkal” tréningünkre. Amennyiben úgy érzed, hogy jelentkezés előtt még szeretnél feltenni Nekünk kérdéseket válaszd az „Ingyenes konzultációt”
Jelentkezésed beérkezésekor az űrlap után lévő részben foglaltak alapján kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot  1-2 munkanapon belül.

Jelentkezés után

Mi történik, ha elküldted az űrlapot nekünk?

Átbeszélitek a tréning menetét. Kollégánk megválaszolja az esetleges kérdéseket.

A megbeszéltek alapján elkészítjük a tréningről a számlát, melyet e-mail-ben küldünk el Neked. Illetve elküldjük a Szolgáltatási szerződést is.

Az utalás beérkezése után egy véglegesítő e-mail-t küldünk, melyben a tréning részleteit ismét elküldjük Neked.

Tréning előtt 3 nappal ismét küldünk egy emlékeztető mail-t, melynek célja, hogy segítsük a tréningre való felkészülést.