fbpx
ÁLLATASSZISZTÁLT TRÉNINGEK

Mit is jelent?

Sokszor találkozunk azzal a gondolatmenettel, hogy kutyasimogatásról szólnak ezek az alkalmak, pedig túl mutat ezen. A terápiás kuyák fejlesztő és jótékony hatása mára már vitathatatlan.

Szeretnéd, ha  dolgozóid kimagasló kommunikációs képességekkel rendelkeznének, hatékonyabban kezelnék a stresszt és emelnék a munkahelyi elégedettséget? Mindezek megoldásában segít az Állatasszisztált  tréning!
Az Állatasszisztált Tréning (ÁT) innovatív módszer a szervezet fejlesztésben és a munkahelyi jólét előmozdításában. Ez az „eljárás” az állatok erejét és intuitív kommunikációját veszi alapul.

Miben más az ÁT, mint a hagyományos tréningek?
  • garantáltan kizökkent a megszokásokból
  • kezdeti „szerepjátszások” hamar eltűnnek
  • terápiás kutyáink tükröt tartanak és így támogatják a személyes  és szervezet fejlesztését.
  • elősegíti a hatékony kommunikációt és megmutatja a hiányosságokat olyan formában, ami egyértelmű, tényszerű és klissé nélküli (a terápiás kutyák nem mérlegelnek, nem játszmáznak, nem vesznek fel „szerepeket”. Egyszerűen önmagukat adják és ettől is olyan csodálatosak)
  • ugyanakkor segítenek egy új, minőségű kommunikáció és eszköztár kialakításában
  • a tréning résztvevőkben nagyobb aktivitást vált ki a terápiás kutyákkal való együttműködés – növeli a hatékonyságot
  • könnyebben beépülnek a tanultak a terápiás kutyákkal való interakciók hatására (ha van a csapatban, olyan dolgozó, aki fél a kutyáktól, Ő is hamar a részesévé válik) – növeli a hatékonyságot
"Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre." - Dimitri Verhulst

Mit jelent a cégnek?

Az állatasszisztált foglalkozások hatása a cég életében a tapasztalatok és visszajelzések alapján.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed vedd fel velünk a kapcsolatot.

Állatasszisztált tréner, coach, kutyakiképző

Ki lesz a tréner?

Az állatasszisztált tréningeket Faragó Mariann tartja. Több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Már fiatalon multi vállalatnál volt közép és felső vezetői beosztásban. Hr, kereskedelm, értékesítés szakterületeken tevékenykedett. Viszont évekig tréneri pozíciót is betöltött.
Majd Ő maga is vállalkozó lett. Először létre hozta Heves megye legnagyobb kutyaiskoláját és kutyanapközijét. Mint tudjuk sosem a kutyát oktatja egy kutyakiképző, hanem a gazdikat. Tréneri tudása segítette a sikeres csoportos tanfolyamok tartásában. 
Később Fhürerina kutyusával sikeres terápiás vizsgát tettek és elindult ebbe az irányba a tanulása. Majd megalkotta a Tappancs Segítőkutyások Egyesületet 9 lelkes gazdival együtt.
Elvégzett coah és tréner képzéseket és specifikus állatasszisztált tréner és coach képzést is. Így megalkotta a Farma Consultingot, mellyel egy álma vált valóra.
Célja a több mint 15 év alatt megszerzett tudással, tapasztalattal, terápiás kutyájával-Fhürivel és a teárpiás kutyás csapattal segítse a cégvezetőket és csapatait az eredményesebb tevékenységben.

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások Cégeknek

A jó hangulat garantált...

Szeretnéd a csapatod számára kicsit feldobni a szürke hétköznapokat? A sok napi teendő mellett egy kis mosolyt csalni az arcukra? A kutyusok ebben biztos partnerek.
Tréningjeinken az információ átadás mellett a jó hangulat is garantált…

Egy nap az irodában programunk

Szeretnéd a csapatod számára kicsit feldobni a szürke hétköznapokat? A sok napi teendő mellett egy kis mosolyt csalni az arcukra? Terápiás kutyusok ebben partnerek és segítenek átlendülni a monoton hétköznapokon és újult lendülettel folytatódhat a munka…

Kutyás csapatépítő rendezvények

Ha unod már, hogy minden csapatépítő ugyan olyan vagy sablonos dobd fel szolgáltatásunkkal!
Céges csapatépítők hangulatjavító hatása biztosított terápiás kutyáink által. Legyen szó fél napos vagy akár egész napos tevékenységről. 

Kritika - visszajelzés vezetőknek

Amikor egy visszajelzést fogalmazunk meg, sok esetben belemossuk a kritikát is, mert valahogy a köztudatban valójában a visszajelzések egyenlők a kritikával és nem értjük a másik embernek vagy épp a beosztottnak miért esik rosszul, hisz mi csak „jó szándékkal” mondjuk a  kritikát… Hogyan is kell visszajelzést adni?

Vezetői kommunikációs tréningek

Sokszor tapasztaljuk vezetőként, hogy elmondunk egy feladatot, csatolunk hozzá egy megoldást is és valahogy még sem az lesz belőle és a feladat végrehajtás nem úgy történik, ahogy mi elképzeltük. Pedig legjobb tudásunk szerint átadtuk a szükséges információkat. Hogyan kommunikáljunk jól és hatékonyan?