fbpx

Kritika - Visszajelzés trénig

Hatékony vezetői kommunikáció

A vezetőként a hatékonyságod  és a csapatod hatékonysága is attól függ, hogy milyen módon kommunikáltok egymással. A kritika és a visszajelzés  különbségének megértése elengedhetetlen a pozitív munkahelyi légkör megteremtéséhez és a csapattagok személyes fejlődéséhez. Míg a kritika gyakran negatív hangvételű és demotiváló lehet, addig a konstruktív, pozitív visszajelzés építő jellegű, és támogatja az egyéni és csoportos fejlődést is.
 A megfelelő kommunikációs technikák elsajátítása lehetővé teszi számodra és a csapatod számára, hogy  hatékonyan írányitsátok a csapataitokat, javítsátok a teljesítményt, és növeljétek a munkatársak elégedettségét.
Építő visszajelzés révén a munkatársaid pontosabb képet kaphatnak saját teljesítményükről, erősségeikről és fejlesztendő területeikről. Ez lehetővé teszi számukra, hogy céltudatosan dolgozzanak képességeik fejlesztésén.

Kritika - visszajelzés tréning vezetőknek

Ha szeretnéd, hogy a tréningek anyaga 70%-al hatékonyabban épüljön be a mindennapi munkába, vedd fel velünk a kapcsolatot és tedd hatékonyabbá csapatod terápiás kutyák segítségével!

Ügyfél visszajelzések

Kommunikáció hiánya a csapatban

"Eleinte el se tudtam képzelni, hogy egy kutya hogyan fog tudni segíteni a csapatban kialakult kommunikációs nehézségekben. Viszont az ingyenes konzultáció után már láttam, hogy egy profi csapattal fogunk találkozni. Hihetetlen mekkora lelkesedéssel dolgoztak a kollégák a kutyával együtt. Nagyon hálás vagyok a Farma Consulting csapatának, hogy segítettek egy jobb munkahelyi légkört kialakítani és jó volt látni, hogy "tűnnek el" a kommunikációs akadályok a csapatban. Köszönöm Nektek!

Edina

HR vezető

Vezetők és beosztottak kapcsolata

Megfigyeltük, hogy vezetőink és csapatuk között a kapcsolat és a kommunikáció egyre "nehezebben" működött. Mariannal egyeztettem egy ingyenes konzultáció során, ahol is először minden vezetőnk a kritika-visszajelzés alap tréningen vett részt és megismertéka saját vezetői szerepüket. Megértették, hogy lehet kritina nélkül is visszajelzést adni. Következő alkalommal pedig haladó gyakorlati napok voltak. Az eredmények azonnal mérhetőek voltak és a vezetők személyes fejlődése is. Szívből ajánlom Mindenkinek!

Anett

Cégvezető
"Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre." - Dimitri Verhulst

Mit jelent a cégnek?

Az állatasszisztált foglalkozások hatása a cég életében a tapasztalatok és visszajelzések alapján.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed vedd fel velünk a kapcsolatot.

Állatasszisztált foglalkozások

Miért kutyával?

Az állatasszisztált tréningek olyan folyamatként határozható meg, amely során az állat jelenléte és/vagy a vele való közös tevékenység során a  fizikai, szociális és érzelmi funkcióid javulnak.

Az állatasszisztált tréningek kedvező hatásai több síkon is érzékelhetők:

fizikai síkon: stressz mutatóid csökkennek; az endorfin (a test természetes fájdalomcsillapítójának) mennyisége megnő a szervezetedben; immunrendszered működése javul;
érzelmi síkon: önbizalmad fokozódik; kedélyállapotod javul; fegyelem, motiváltság és felelősségérzeted nő;
szociális síkon: enyhül a magányosság-érzeted; nő a kezdeményező készséged; javul a kapcsolatkialakítási képességed.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?
– már az ismerkedés szakaszában egy boldogság állapotába kerültök a csapatoddal  a kutya puszta jelenlététől, hát még a Vele való érintkezéstől.
– nyugalmi állapotodban a kutya is képes nyugton feküdni és hallgatni a csapatot.
– a gyakorlati feladatok közben a kutya folyamatosan visszajelzést ad, amit minden blokk után át is beszélünk. A személyes megélések fontosak.
– ha rossz a kedv, Őt megölelhetitek, hisz önzetlenül viszont szeretet ad…
– Ő nem ítélkezik és egyenes, klisék, szerepek nélküli visszajelzést ad.

A tréning ára

Szolgáltatásunk árazása több szempontból tevődik össze. Mielőtt erre kitérnénk nézzük meg mit is tartalmaz ajánlatunk.

Képzett terápiás kutyák részvételét:
 • terápiás kutyák képzése több, mint 1 évet is igénybe vehet, melyet a kutya gazdája fizet
 • képzett és felkészült trénert, aki személyre szabottan dolgozza ki a feladatokat
 • A terápiás kutya vizsga szabályai jogszabályban foglaltak és komoly kritériumokat tartalmaznak
 • A terápiás kutyáink rendelkeznek a törvény álltal előírt egészségügyi alkalmassági vizsgálattal (mely bővebb, mint egy hobbi kutya oltási programja)
 • Vizsgázott terápiás kutyáink és felvezetőjük rendelkeznek a vizsgát alátámasztó igazolvánnyal, melyet bármikor szívesen bemutatnak
 • Terápiás kutyáink imádnak az emberekkel dolgozni, így a csapat egy csupaszív szeretetet kap majd a fejlődés mellett
 • A feladatok összeállítása a kutyáink tudásához van igazítva és trénerünk által kidolgozva az adott témára
Eszközök:
 • a meghatározott célok alapján kidolgozott feladatokhoz szükséges eszközök: bója, hullahopp karika, fellépő, post it, toll, filctoll, papír, tesztek stb…
 • a kutyák munkavégzéséhez szükséges eszközök: jutifalat, nyakörv, póráz, hám, zsebes hám, klikker stb..
Megrendelő biztosítja:
 • a tréning helyszín a megrendelő által megjelölt hely. Az esetek többségében egy iroda, melynek nagysága a létszámtól függ. Jó idő esetén szabadban is, de jobbak a benti tréningek.
 • flip chart tábla, mert nem fér be az autónkba 🙂
 • lelkes résztvevők, hisz a négylábúak már várják, hogy megismerjék Őket

Kritika - visszajelzés tréning

Az ár bruttó összeg. Az esetlegesen felmerülő utiköltséget nem tartalmazza.

Kritika - visszajelzés tréning

380.000.- Ft

249.000.- Ft

 • Állatasszisztált foglalkozás

  A tréningeket terápiás kutyáinkkal együtt tartjuk.

 • Tréning időtartama

  8,5 óra csoportos foglalkozás 9:00-17:30-ig. Kisebb 15 perces szünet és 1 órás ebédidőt tartalmaz.

 • Létszám

  Maximum 25-30 fős csoportokba.

 • Tréning célja

  A résztvevők megtanulják a hatékony visszajelzés alapvető jellemzőit, megértik a kritika és a visszajelzés közötti különbségeket, és a különböző vezetői szerepkörökben alkalmazhatják ezeket. A tréning gyakorlati elemekkel és személyes fejlődéssel segít megtanulni az aktív hallgatás készségét, valamint alternatív megoldásokat kínál személyes és munkahelyi kihívásokra.

 • Jó hangulat garantált

  Kutyusaink viszik a jó hangulatot, önzetlen szeretetet Mindenkinek.

Állatasszisztált tréner, coach, kutyakiképző

Ki lesz a tréner?

Az állatasszisztált tréningeket Faragó Mariann tartja. Több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Már fiatalon multi vállalatnál volt közép és felső vezetői beosztásban. Hr, kereskedelm, értékesítés szakterületeken tevékenykedett. Viszont évekig tréneri pozíciót is betöltött.
Majd Ő maga is vállalkozó lett. Először létre hozta Heves megye legnagyobb kutyaiskoláját és kutyanapközijét. Mint tudjuk sosem a kutyát oktatja egy kutyakiképző, hanem a gazdikat. Tréneri tudása segítette a sikeres csoportos tanfolyamok tartásában. 
Később Fhürerina kutyusával sikeres terápiás vizsgát tettek és elindult ebbe az irányba a tanulása. Majd megalkotta a Tappancs Segítőkutyások Egyesületet 9 lelkes gazdival együtt.
Elvégzett coah és tréner képzéseket és specifikus állatasszisztált tréner és coach képzést is. Így megalkotta a Farma Consultingot, mellyel egy álma vált valóra.
Célja a több mint 15 év alatt megszerzett tudással, tapasztalattal, terápiás kutyájával-Fhürivel és a teárpiás kutyás csapattal segítse a cégvezetőket és csapatait az eredményesebb tevékenységben.

Jelentkezés

Örülünk, hogy érdeklődsz a „Kritika – visszajelzés” tréningünk iránt. Amennyiben úgy érzed, hogy  jelentkezés előtt még szeretnél feltenni Nekünk  kérdéseket válaszd az „Ingyenes konzultációt”
Jelentkezésed beérkezésekor az űrlap után lévő részben foglaltak alapján kollégánk  felveszi Veled a kapcsolatot 
 1-2 munkanapon
belül.

Kritika - Visszajelzés

Jelentkezés után

Mi történik, ha elküldted az űrlapot nekünk?

A konzultáció lényege, hogy kicsit megismerjük egymást és a konzultáció végén kiválasszuk azt a szolgáltatást, mely segít Neked. A konzultáció NEM tanácsadás, hanem helyzet felmérés. 

A megbeszéltek alapján elkészítjük a megrendelt szolgáltatásról a számlát, melyet e-mail-ben küldünk el Neked. Illetve elküldjük a Szolgáltatási szerződést is.

Az utalás beérkezése után egy véglegesítő e-mail-t küldünk, melyben a megrendelés részleteit ismét elküldjük Neked.

Tréning előtt 3 nappal ismét küldünk egy emlékeztető mail-t, melynek célja, hogy segítsük a tréningre való felkészülést. Illetve változás esetén lehetőség legyen még megbeszélni.