fbpx

A Cégvezetők titkos fegyvere

Hogyan fedezhet fel egy kutya rejtett tehetségeket a munkahelyeden

Írta: Faragó Mariann

Képzeld el, hogy a munkahelyed tele van motivált és elégedett munkatársakkal, ahol mindenki a legjobbat hozza ki magából. De hogyan érheted ezt el? A válasz talán egy szőrös, négylábú csapatépítő szakértőben rejlik.
Gyakran halljuk, hogy a munkahelyi hangulat javítása túl időigényes, vagy hogy a hagyományos csapatépítő technikák már nem hatékonyak. De mi lenne, ha egy egyszerű,mégis forradalmi módszer állna rendelkezésedre?

 „A Cégvezetők Titkos Fegyvere” című E-bookunkban feltárjuk, hogy a terápiás kutyák nem csak a munkahelyi stresszt csökkenthetik, hanem segíthetnek a rejtett tehetségek és vezetői készségek felismerésében is. Nem csak elméleti tudást kapsz, hanem konkrét esettanulmányokon keresztül láthatod a valós eredményeket is.

Töltsd le az E-bookot most, és fedezd fel, hogyan válhat a terápiás kutya a cégvezető legjobb “munkatársává”.

© 2023 Farma Consulting. Minden jog fenntartva.

Miről is lesz szó az e-book-ban?

© 2023 Farma Consulting. Minden jog fenntartva.

KÖZLEMÉNY AZ INGYENES PDF E-BOOK SZERZŐI JOGAIHOZ

A díjtalan e-book szabadon terjeszthető magyaroknak.

A könyv részleteit vagy egészét sokszorosítani, fénymásolni, beszkennelni vagy nyilvánosan felhasználni csak a szerző előzetes írásos engedélyével lehet!

Fordítása nem megengedett.

Tréningek tartása a könyvből nem megengedett.

Ha valaki ki akarja adni idegen országban, akkor lépjen kapcsolatba velünk a részletekért: info@farmaconsullting.hu

 

Töltsd le Faragó Mariann: A Cégvezetők titkos fegyvertára? c. könyvét

az e-mail címedért és a hírlevél küldésért cserébe!

Olyan e-mail címet adj meg, ami stabilan működik, mert e-mailben fogod megkapni a kért könyvet!

Miért éri meg neked kapni a híreket e-mailben? Mert még lesznek további letölthető könyvek és más hasznos anyagok is. És ha nem engedélyezed a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen elzárod azt a csatornát, amin neked elküldhetném az újabb és újabb anyagokat, amik segíthetnék a munkádat és a személyes fejlődésedet.

Ha elolvastad az e-book-ot szívesen vesszük a visszajelzésed  vagy ha úgy érzed szeretnéd Te is ezt az innovatív módszert kipróbálni írj nekünk az info@farmaconsulting.hu e-mail címre!